Ledige stillinger


We Are Hiring!

BRENNER DU FOR GODE LØSNINGER OG VIL JOBBE MED KUNDERELASJONER?

Kunne du tenke deg en karriere innen salg og forretningsutvikling innen telekombransjen? Har du lyst til å jobbe variert med nye kunderelasjoner og lede egne presentasjoner for din kunde? Da anbefaler vi deg å lese videre!

INFORMASJON OM STILLINGEN

Du vil bli en del av Oyatel-teamet, som holder til i lyse lokaler på Tjuvholmen. Her vil du jobbe med dyktige kolleger, i et åpent kontorlandskap der trivsel og det sosiale er i fokus. Dine nye kolleger vil coache deg i alle ledd av bedriften og sikre at du får den beste oppstarten. Oyatel vil at du skal lære, trives og utvikles. Lykkes du her, vil mulighetene være der for å få utvidet ansvar og ulike oppgaver.

ARBEIDSOPPGAVER

  • Oppsøkende salg mot potensielle bedriftskunder. Du vil først og fremst ha dialog med nye kunder, samt oppfølging av eksisterende.
  • Gjennomføre presentasjon av hva Oyatel kan tilby bedriften i et møte face-to-face. For å lykkes i dine møter vil du få en grundig innføring i Oyatel sine tjenester og god støtte fra dine kolleger.
  • Det overordnede målet vi være å close salget med den nye kunden, som du har sørget for.

VI SØKER DEG SOM

  • Gjerne har erfaring med kundekontakt, salg og er nysgjerrig på å lære mer.
  • Har interesse for ny teknologi og moderne forretningsløsninger.
  • Har et ønske om å fremstå som en forretningspartner i møte med nye kunder.

Som person har du evnen til å skape tillit i møte med nye mennesker. Du er god til å kommunisere og trygg i rollen der du skal formidle et budskap for andre. Du trives best når du får bruk for alle dine ferdigheter, samt utviklet egen kompetanse. I denne stillingen vil du få frihet under ansvar. Hvilket innebærer at du er selvgående, proaktiv og tar eierskap.

INFORMASJON OM BEDRIFTEN

Oyatel har siden 2005 vært blant Nordens ledende innen webbaserte telefonsystemer. Oyatel tilbyr et bredt spekter av skybaserte kommunikasjonsløsninger som forenkler hverdagen til mange bedrifter. De tar stadig nye steg for å gi sine kunder den beste løsningen, den beste servicen og den beste brukeropplevelsen. Nå er de inne i en veldig spennende fase der de trenger flere med på laget for å nå sine mål for fremtiden. Har du lyst til å være med på reisen?

Jag vill bli kontaktad av en säljare